Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Closed Gov 3.0

[το 2.0 χαθηκε δειτε εδω γιατι ]

NEO υποδειγμα αιτησης διορισμου επι Γεωργιου Παπανδρεου Β'

ΑΙΤΗΣΗ
του Wgibson
ΠΡΟΣ
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Υπόψιν κ. Αποστόλη Κατσιφάρα, Αχαιού Συντοπίτη μου

Μετά την επιτυχή μου δοκιμασία στις εξετάσεις των ασκούμενων δικηγόρων του Εφετείου μου[περίοδος Σεπτεμβρίου 2009] παρακαλώ "συναδελφε" και αξιοκρατικα επιλεγμενε Αποστόλη να με διορίσεις δικολάβο στο Πρωτοδικείο που εχει το μεγαλυτερο μερισμα.

με αξιοκρατικους χαιρετισμους
ο αιτων

1 σχόλιο:

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ είπε...

Αγαπητέ μου φίλε,

έλαβα την αίτησή σου, την οποία θα προωθήσω στην αρμόδια επιτροπή για τα περαιτέρω.

Παρακαλώ όπως αποδεχτείς το αίτημα φιλίας που σου απέστειλα στο profile σου στο facebook, για να σιγουρευτώ ότι δεν μας αποκαλούσες λαμόγια το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου.
Περιττό να σου υπενθυμίσω τον διασυρμό που υπέστη ο Κουτούπης για όσα έγραψε στον σατανικό αυτό χώρο του διαδικτύου.
Τα προσωπικά δεδομένα και άλλες political correct αστικοφιλελεύθερες μπαρούφες ΔΕΝ έχουν σχέση με το δικό μας όραμα για την σοσιαλιστική Ελλάδα μας.

Επίσης θέλω να ελέγξω τον κοινωνικό σου περίγυρο, δηλ. τα φιλαράκια σου, τις προσωπικές σου σχέσεις και τη φαμίλια σου. Στείλε ραπόρτο και φρόντισε να καταγράψεις όλη την αλήθεια, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, διότι οι άνθρωποί μας θα διασταυρώσουν τις πληροφορίες.

Στείλε επίσης το εκκαθαριστικό σου σημείωμα (σε απλό ανεπικύρωτο αντίγραφο) και οτιδήποτε άλλο κρίνεις εσύ σκόπιμο για να αποκτήσουμε μιαν άποψη για την εν γένει φορολογική εικόνα σου. Μην ανησυχείς τα στοιχεία δεν θα διαβιβαστούν στον συνάδελφο σύντροφο Παπακωνσταντίνου, αλλά θα παραμείνουν στο υπουργείο μας.

Τέλος, ο πρόεδρος μας, Γεώργιος Παπαndreou ο 2nd, αυστηρά για λόγους διαφάνειας και αξιοκρατίας, μας υποχρεώνει, μετά την παραλαβή κάθε αίτησης, να επαναλαμβάνουμε (σε ήχο πλάγιο β') και την εξής αμερικανιά:
You have the right to remain silent. Anything you say or do can and will be used against you in a court of law. You have the right to an attorney. If you cannot afford an attorney, one will be appointed to you. Do you understand these rights as they have been read to you?

Φιλικά,
Αποστόλης, Αχαιός και Συντοπίτης