Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Συνέντευξη Δένδια


Konstantinos Abatzis 24 January 2013 01:58

To: portosalte@skai.gr

Bcc: afaloniatis@gmail.com

Φίλε μου Ψάλτε,

έχω καιρό να σου γράψω γιατί είχα λίγο θυμώσει που δεν μου απάντησες στο τελευταίο e-mail. Μου πέρασε τώρα και με αφορμή την τελευταία σου δημοσιογραφική επιτυχία σου ξαναγράφω. Δεν παρακολούθησα ζωντανά την συνέντευξη με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης γιατί διαπίστωσα τελευταία πως η παρακολούθηση συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών και η ακρόαση επιλεγμένων ραδιοφωνικών εκπομπών μου προκαλεί ακατάσχετη διάρροια. Ο γιατρός μου είπε πως οφείλεται στο βακτήριο Diaplokus Gebeliskus που τώρα τελευταία είναι σε έξαρση και μου συνέστησε να απέχω. Όμως, μελέτησα την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης και εντυπωσιάστηκα. Θα μπορούσα να σε ρωτήσω πολλά, όμως σεβόμενος τον περιορισμένο σου χρόνο θα σου θέσω μόνο μία ερώτηση:

•Πόσο πουλημένος είσαι;

Δεν νομίζω να είχα την τύχη να διάβασες το μήνυμά μου και να άντεξες ως εδώ. Αν πάντως είναι έτσι θα ήθελα να σου θέσω ακόμα μία ερώτηση γιατί δεν περιμένω να απαντήσεις στην προηγούμενη:

•Πιστεύεις πως η τρομοκρατία της κοινωνίας από ανθρώπους όπως εσύ κι ο Υπουργός θα πετύχει ή μήπως οι πραγματικοί τρομοκράτες θα αποκαλυφθούν;

Θα ήθελα τέλος να εκτιμήσεις το θάρρος μου, γιατί τώρα τελευταία φοβάμαι πως επειδή είμαι αριστερός θα με πάρουν ή για τρομοκράτη ή για αναρχικό και ποιος ξέρει, μπορεί να βρεθώ σε κανένα κελί. Για αυτό κάνε μου τη χάρη και μην πεις στον Μπάμπη πως σου έγραψα γιατί κάτι άκουσα πως μπορεί να πάει για κατάργηση το επίδομα πολυτέκνων, αλλά θεσπίζεται επίδομα καρφώματος μέχρι και στον ιδιωτικό τομέα. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως τέτοιες δημοκρατικές εποχές που διανύουμε κρίμα είναι να βρεθώ σε κανένα ξερονήσι και εκεί άντε να ψάχνω για Internet για να σου στέλνω μηνύματα.

Θα σου ξαναγράψω κάποια στιγμή. Προς το παρόν σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία στον επαγγελματικό σου βίο, γιατί είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει. Η υπόλοιπη κοινωνία ας ψοφήσει, η καριέρα σου να πάει μπροστά.

Με απεριόριστη οργή που δεν θα γίνει ποτέ βία (δεν σας αξίζει, εκτός και βία είναι και το φτύσιμο [να θυμηθώ να ρωτήσω τον Πάσχο]).

Κωνσταντίνος ΑμπατζήςΔεν υπάρχουν σχόλια: