Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ότι και να γίνει μην τα παρατάς.- by Scarface

Από το Σάββατο, προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη μέσα μου όσα ζήσαμε μέσα από την τηλεόραση, το παιχνίδι, τα επεισόδια, τις δηλώσεις κοκ.
Αυτό που αισθάνομαι μετά από δυο μέρες που πέρασαν, αφού έχει κατασταλάξει κάπως η οργή αλλά όχι και ο θυμός είναι ότι δεν γίνεται να σου ακυρώνουν έτσι ξεδιάντροπα κάτι που αγαπάς.
Δεν μιλάω απλά για το να σου στερούν μια νίκη τρεις βαθμούς. Είναι φυσικά ενοχλητικό αλλά αυτό καλύπτεται, η ομάδα μας άλλωστε έδειξε στο πανελλήνιο και σε όσους έχουν iq λίγο μεγαλύτερο από της σαύρας ποιος είναι καλύτερος ποιος έπαιξε ποδόσφαιρο και άξιζε τη νίκη.
Αυτό που πραγματικά με ενοχλεί είναι η αηδιαστική συμπεριφορά των νταβατζήδων του ποδοσφαίρου.
•παράγοντες πρόεδροι με χαπακομένο ύφος και λεξιλόγιο τρούμπας
•έμμισθοι υπάλληλοι- γυμνοσάλιαγκες με ειδικότητα τον τσαμπουκά εκ του ασφαλούς
•Θρυλικοί (χα χα) οπαδοί που συμπεριφέρονται σαν πιθήκια που μόλις έπεσαν από το δέντρο και κατάφεραν να σηκωθούν από τα τέσσερα πόδια στα δύο.
•Δημοσιογράφοι χούλιγκανς χειροκροτητές της αλητείας και έτοιμοι με το πληκτρολόγιο στη μασχάλη να δικαιολογήσουν-επικροτήσουν οποιαδήποτε συμπεριφορά των από πάνω κατηγοριών.

Φίλοι μου αν δεν αλλάξει και τώρα τίποτα ….τέλος.
Τα τελευταία χρόνια το μόνο που θυμάμαι είναι μια ομάδα η οποία βιάζει συστηματικά το ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα.
Μια ομάδα και όλα τα παρελκόμενα της πολιτικούς, αρδ, οπαδούς, έγκριτους αναλυτές, ομάδες δορυφόρους, αυλοκόλακες να καταστρέφει με όλους τους πιθανούς τρόπους οτιδήποτε έχει να κάνει με κανονισμό, fair play, και να συλλέγει τίτλους με οποιοδήποτε τίμημα. Δεν έχει τέλος όλο αυτό ?

ΕΜΕΙΣ γιατί ασχολούμαστε? Γιατί να είμαστε συνένοχοι στην αηδία τους.? Γιατί να δίνουμε χαρά στον serial killer?

Νέα Λίγκα τώρα!!!!!!!!!!!!!Είναι η μόνη λύση, ας τους αφήσουμε να παίξουν στο νέο πρωτάθλημα με τον Βόλο την Κέρκυρα τον Πανιώνιο την Ξάνθη.

Και κλείνοντας να πω και μια προσωπική ιστορία-προβληματισμό.
Ο γιος μου είναι έξι χρονών. Πρώτα είπε τη λέξη μπάλα κα μετά μαμά-μπαμπά. Είναι αρρωστάκι με το ποδόσφαιρο, τον Παναθηναϊκό, τον Σισέ, τον Λέτο, τον Τζόρβα .
Από το Σάββατο αισθάνομαι ότι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου είναι που τον «πότισα» με το μικρόβιο της μπάλας.
Το όνειρο του είναι να παίξει ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό.
Τον άφηνα να ονειρεύεται.
Χτες του είπα ότι δεν θα τον γράψω στην ακαδημία που του είχα υποσχεθεί από 1η Μάρτη, «να ασχοληθείς με κάτι άλλο αγόρι μου, το ποδόσφαιρο δεν είναι για σένα».
Έβαλε τα κλάματα.

… Μετά διάβασα κάποιες δηλώσεις του Τζιμπρίλ.
«η μητέρα μου μεγάλωνε εφτά παιδιά, ο πατέρας μου μας είχε αφήσει, ένα πράγμα να μην ξεχάσεις μου είπε, ότι και να γίνει να μην τα παρατάς.»


*Για την ιστορία αναφέρω ότι το κείμενο του Scarface αναρτήθηκε στην σελίδα των green web funs σήμερα. Οι οργανωμένοι αποφάσισαν να πάρουν την τελευταία ατάκα, να την μεταφράσουν στα γαλλικά και να την κάνουν πανό στο γήπεδο για το ματς του Σαββάτου.

3 σχόλια:

scarface είπε...

Τελικά για την ιστορία να πω ότι πράγματι μπήκε το πανό το Σάββατο.

Νίκος είπε...

Αν έχεις φωτογραφία στείλε mail να την "ανεβάσω".
Χαιρετισμούς

scarface είπε...

[URL=http://img690.imageshack.us/i/djibril.jpg/][IMG]http://img690.imageshack.us/img690/5821/djibril.jpg[/IMG][/URL]

το βρήκα, αν θες βάλτο κάτω από το κείμενο.