Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Καλώς σας βρήκα στη ...φυσαλίδα!

Με ή χωρίς καφέ και τσιγάρα, ήρθα κι εγώ μαζί στη «φυσαλίδα». Ξέρετε καλά πως δεν αρνούμαι τα ταξίδια, ειδικά όταν έχει καλή παρέα. Ελπίζω να διατηρούμε ακόμα λίγη από την ζωντάνια που απαιτεί η «εξέγερση» στην οποία αναφέρεστε και να αποφύγουμε τις φιγούρες με τις οποίες συνηθίζει να με απειλεί ο Χάρης (ή μήπως ο χρόνος;).

Ας αρχίσει το ταξίδι! Σηκώστε πανιά, εγώ είμαι μέσα!

1 σχόλιο:

παρακελσος είπε...

Εχοντας την πεποίθηση ότι η συγκεκριμένη "φούσκα",δεν θα έχει την τύχη μιας χρηματιστηριακής φούσκας,θέλω να καταθέσω και εγώ το...λιθαράκι μου,σε ένα οικοδόμημα που δεν θυμίζει καθόλου... "σαπουνάδα".Εγγύηση σ'αυτό αποτελεί άλλωστε και η έως τώρα σύνθεση του blogg.Δεν μας ταιριάζει άλλωστε ο πάλαι -ποτέ ρόλος των ..."γέρων"-που λέει και ο φίλος μου ο Γιώργος.Μάλλον μας ταιριάζει ο ρόλος των ενεργητικών ανθρωπιστών.Ή απλά των φίλων.Κλείνοντας εύχομαι γρήγορα αυτή η "φούσκα",να γιγαντωθεί σε μια δεξαμενή σκέψης,όπου πολλοί "διψασμένοι" φίλοι ,θα έχουν την ευκαιρία να .."βουτήξουν" τα μυαλά τους.
p.s.στις 24-8-08 ο Γιώργος θα εχει την ευκαιρία,να δεί ζωντανά,άλλο ένα κεφάλαιο του βιβλίου του να γίνεται πραγματικότητα