Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Η κατασπατάληση των υδάτινων πόρων της Ελλάδας

Ο Η.Θ. ξαναχτύπησε.
Εγώ απλώς αντιγράφω και επειδή διαφωνώ με το περιεχόμενο θα απαντήσω σε εύθετο χρόνο. Επισημαίνω μόνο ότι ξέχασε να ψέξει τα αριστερά κόμματα για την οικολογική καταστροφή που συντελέστηκε στη χώρα, για την έλλειψη οργάνωσης, ετοιμότητας και συντονισμού της κρατικής μηχανής, της ΔΕΗ και της πυροσβεστικής, για την απουσία Εθνικής Πολιτικής για τα δάση και το δασικό πλούτο της χώρας και τη δημιουργία φανερά ή μη συνθηκών για την περαιτέρω υποβάθμιση ή και εξαφάνισή τους, όπως την τροποποίηση του άρθρου 24 του Συντάγματος!!!
Αυτά προς το παρόν.

Η κατασπατάληση των υδάτινων πόρων της Ελλάδας από τους αγρότες με την συγκάλυψη των αριστερών κομμάτων


ΕΧΘΡΟΣ:Η καλλιέργεια βάμβακος

ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Το βαμβάκι αποτελεί τα τελευταία χρόνια το κυριότερο φυτό μεγάλης καλλιέργειας στην Ελλάδα. Βάσει του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε .καλλιεργούνται 3,542,325 στέμματα από 95,000 αγρότες με απόδοση 1,000,000 τόνους βάμβακος
Το προτιμούν οι αγρότες γιατί είναι τεμπέλικο προϊόν ( μια φορά το σπέρνεις και μια το μαζεύεις , ο υπόλοιπος χρόνος πρέφα )
Αυτό μπορεί και να μας άφηνε αδιάφορους αν δεν γνωρίζαμε μια σημαντική λεπτομέρεια.

1 κιλο βαμβάκι = 1,000 λίτρα νερού (πλήρη ανάπτυξη)
Αρχίστε μόνοι σας τους πολλαπλασιασμούς αγαπητοί μου αναγνώστες

1,000 λίτρα Χ 1 δις κιλά βάμβακος = 1 τρις λίτρα πολύτιμου νερού

Να δούμε τι αξίζει το 1 κιλό βαμβάκι ? Ανοίξτε τα μάτια σας 1 ΕΥΡΩ το κιλο
Αν αγοραστεί από τρίτες χώρες λιγότερο από ευρω
Βλέπετε διαπράττεται ένα όχι απλά οικολογικό έγκλημα αλλά έγκλημα κατά των παιδιών μας για την άμεση επιβίωση τους
Το 0,008% των Ελλήνων κατασπαταλά το ποιο πολύτιμο αγαθό που δικαιούνται τα υπόλοιπα 10,905,000 άτομα και τους ανήκει.
Η συμπεριφορά των πολιτικών κομμάτων είναι απαράδεκτη.
Ειδικά των προοδευτικών και ευαίσθητων οικολογικά κομμάτων που το πρόβλημα το βλέπουν μόνο στον Αμαζόνιο και όχι στο σπίτι τους.
Όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά συμπαραστέκονται και συμφωνούν σε όλα με τους αγρότες όταν γιορτάζουν το Κιλελέρ. Την αλήθεια δεν την λένε
Δεν βοηθούν την αγροτική τάξη να αναβαθμιστεί με επίκαιρες καλλιέργειες εξοικονομώντας νερό και αυξάνοντας τον Εθνικό πλούτο με εξαγωγές.

Δυστυχώς τα κόμματα γέμισαν από επικοινωνιολογους , Δικηγόρους ,οικονομολόγους και συνδικαλιστές κατώτερου μορφωτικού επιπέδου .Ας είναι.
Δεν νοιώθουν την ανάγκη να δημιουργήσουν επιστημονικά συμβούλια με ειδικευμένους επιστήμονες με στόχο το ευ ζην των Ελλήνων . Όλα είναι ανθρωποκεντρικά όχι γιατί αγαπούν τους πολίτες , αλλά γιατί οι πολίτες είναι ψήφοι.

Στην αρχαία Αθηναϊκή δημοκρατία ο πολιτικός που κρινόταν απορριπτέος τον εξοστρακίζανε , στην δημοκρατία μας σήμερα τον κάνουμε αντιπολίτευση.


Κάτι πάει πολύ στραβά ..






Δεν υπάρχουν σχόλια: